diumenge, 8 de gener del 2006

LITERATURA EN CANAL



Dijous vinent a la tarda hi tornem: a la sala Gimbernat, a l'antic amfiteatre anatòmic de la Reial Acadèmia de Medicina, al voltant de la taula d'operacions de marbre hi ha convocada la tercera Anatomia de la literatura catalana, amb l'encàrrec de fer balanç del que ha passat a l'any 2005 i aventurar alguna mena de profecia per al 2006.

Aquest any els responsables de la sessió anatòmica són Oriol Izquierdo, Lurdes Malgrat (d'Arola Editors), Imma Monsó, Jordi Puntí, Guillem Terribas (de la Llibreria 22) i Rosa Vergés, membre, com Izquierdo, del jurat de la Lletra d'Or, perquè amb motiu de la cinquantena edició del premi Lletra d'Or s'amplia l'abast de la mirada i es vol fer també un repàs global al darrer mig segle de literatura en la nostra llengua.

Per als tafaners digitals, gràcies a Lletra les dues edicions anteriors d'Anatomia (la de 2003/04, amb Xavier Agulló, Ernest Folch, Joan-Josep Isern, Biel Mesquida, Carles Miró, Dolors Oller, Francesc Parcerisas i Màrius Serra, i la de 2004/05, amb Jordi Llavina, Manel Ollé, Joaquim Palau, Miquel de Palol, Antonio Ramírez i Sergio Vila-Sanjúan) són íntegrament repescables a la xarxa, en versió vídeo o àudio. I la perspectiva comença a permetre trobar-hi coses prou interessants... Dijous 12 a les set de la tarda, tercera simfonia.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per la vostra opinió

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.