diumenge, 29 de juliol del 2007

EPITAFI

Uns amics il·lustrats ens demanen possibles epitafis. M'agrada el de Jane Austen, potser en part perquè mai no me'l podria aplicar: "She opened her mouth with wisdom and in her tongue is the law of kindness" (va obrir la boca amb saviesa i la seva llengua conté la llei de la bondat). També hi ha, és clar, el de John Keats: "Aquí descansa algú de qui van escriure el nom en l'aigua", o aquells mots corprenedors al final del de Yeats:

Cast a cold eye
On life, on death.
Horseman, pass by!

Després hi ha la secció postmoderna, més divertida, com ara el de Frank Sinatra: "The best is yet to come" (el millor encara ha d'arribar), que combina l'esperit Las Vegas amb un tros d'una cançó i un innegable contingut catequètic. Però per damunt de tots, com sol passar, hi ha el de Billy Wilder: "I'm a writer but then nobody's perfect" (sóc escriptor, però és que ningú és perfecte)...

Quina manera millor que els exercicis epitàfics per començar unes setmanes de vacances de bloc? Ep, no dic que el tanco, perquè sé que així que pugui hi tornaré, però els camins dels cibercafès del món són inescrutables, o sigui que de moment descanso en pau per uns dies. Que la desconnexió ens sigui lleu, i el fred benigne.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per la vostra opinió

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.