diumenge, 13 de juny del 2010

FORMES DE L'EDICIÓ

Dijous vinent, 17 de juny, a les set de la tarda, a la UOC tindrem com a convidats Josep M. Castellet (president del Grup 62 i degà de la ILC) i Ernest Folch (president de l’Associació d’Editors en Llengua Catalana, responsable d'Ara Llibres i conseller delegat de 36L) per a una xerrada oberta al públic que, a partir de la idea que l'edició permet i va prenent al llarg del temps i donades les circumstàncies diferents formes, vol esbossar un panorama de la feina i la responsabilitat de l'editor a Catalunya als anys seixanta i avui, en un ampli arc de mig segle que si algú pot ajudar-nos a traçar són aquests dos convidats d'excepció.

L'acte forma part del cicle "Converses sobre llibre, literatura i lectura", associat al Postgrau sobre el tema que posarem en marxa a la tardor.

1 comentari:

  1. Ja m'agradaria ser'hi ja. La lectura en català ara ja no es relaciona amb el catalanisme, cosa que crec que és una sort; però no treu que es miri amb nostàlgia el temps que un comprava un llibre perquè li feia patxoca i era en català i era universal. El primer llibre de Ed.62 va ser "Nosaltres els valencians" que no vaig comprar, però sí el segon "L'Estat d'Israel", creia important llegir en català allò que ens posa al món o que el món ens posa en català. En aquest sentit segueixo pensant igual.

    ResponElimina

Gràcies per la vostra opinió

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.