dijous, 12 d’abril del 2012

QUIN VA SER?

¿Els fills del capità Grant, Harry Potter i la pedra filosofal, Mirall trencat, Els pilars de la terra, Contes per telèfon, La història interminable, Sinuhé l'egipci, Les aventures d'en Perot Marrasquí, La Ilíada, El món segons Garp, Mujercitas, Els cinc van de càmping, El zoo d'en Pitus, El petit príncep...?

Al Què llegeixes? han posat en marxa la campanya "Recordes quin llibre et va fer lector?", que de moment serveix ja per poder entrar a tafanejar una interessant llista amb desenes de títols i raons.



3 comentaris:

  1. I a tu? Qui et va fer lector? Com vares descobrir que ères poeta?
    Gràcies!

    ResponElimina
  2. Nen lector en català, relativament tard, El zoo d'en Pitus i L'home dels gats, de Josep Vallverdú. Que escriure poesia s'ho valia i era un repte, Les dones i els dies, en un exemplar d'aquells de la MOLC comprat a la Llibreria Catalana de Maó que encara conservo.
    I a tu, Glòria?

    ResponElimina
  3. "Mujercitas" de Louise May Alcott. El llegia dues vegades l'any a falta d'altres llibres i cada any l'anava trobant diferent i millor perquè anava creixent i entenent més. També les rondalles de Josep Maria Folch i Torres. De més gran, Pablo Neruda, García Lorca, Miguel Hernández...vaig començar tard en català però Salvat em va salvar i després Estellés i ta,bé Jaume Subirana, faltaria més.
    Salutacions!

    ResponElimina

Gràcies per la vostra opinió

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.